Home » Vacante pe afara » Croatia » Zagreb » AUTOCAR


AUTOCAR

CIRCUIT CROATIA-AUSTRIA - de la 399 EURO

Rezerva online

 
 

CROATIA - AUSTRIA

 

Parcul National Plitvice, Peninsula Istria, Pesterile Postojna, Lacul Balaton

Budapesta – Viena – Graz – Ljubliana – Zagreb - Venetia

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PROGRAMUL EXCURSIEI

 

Ziua 1  Bucuresti – Budapesta

Plecare din Bucuresti din Piata Victoriei pe traseul: Bucuresti – Ploiesti – Brasov – Sibiu – Deva – Arad – Timisoara – Budapesta. Sosire in cursul serii in functie de formalitatile vamale. Cazare Hotel 4**** Budapesta.

 

Ziua 2 Budapesta – Lacul Balaton – Zagreb

Mic dejun. Excursia continua spre Zagreb traversand Ungaria si lacul BALATON unde vom face un scurt popas in orasul Siofok situat pe malul lacului Balaton. Ajungem in capitala Croatiei unde vom face un tur panoramic. Ne vom indrepta apoi catre statiunea Crikvenica situata foarte aproape de insula KRK pe malul Marii Mediterane, la 35km de Rijeka si Opatija. Cina si cazare hotel Esplanade Crikvenica 3*** sau similar. Detalii pe www.jadran-crikvenica.hr  

 

Ziua 3 Opatia

Mic dejun. Excursie in statiunea Opatija. Tur pietonal cu insotitorul de grup in Opatija: Parcul Sf. Iacob, Biserica Sf. Iacob, Fantana Helios si Selena, zona de promenada, zona de suveniruri si bineinteles simbolul orasului: Madonna del Mare. Timp liber la dispozitie pentru servirea pranzului. Intoarcere la hotel. Cina si cazare hotel Esplanade Crikvenica 3***.

 

Ziua 4 Postojna – Peninsula Istria

Mic dejun. Ne indreptam catre Postojna unde vizitam unele din cele mai mari pesteri din Europa, Pesterile Postojna. O sa facem turul lumii fantastice subterane prin cele 20 de km de galerii sculptate, sali si hale, care in ultimii 180 de ani au primit peste 28 de milioane de vizitatori in fiecare an, manati de curiozitate sau de o devotare catre natura sau doar de nevoia de mister si frumusete. Continuam excursia cu Turul Peninsulei ISTRIA, cu vizite in celebrele statiuni Pula si Rovinj.

Pula, este cel mai mare oras din regiunea istorica Istria. Fost centrul administrativ al Istriei in Roma Antica, este foarte bine cunoscut pentru cladirile care au supravietuit din perioada romana, dintre care amfiteatrul din secolul I, denumit Arena. Alte doua structuri bine pastrate sunt arcul de triumf din secolul I, Arcul Sergius si templul zeului Apollo construit in onoarea imparatului roman din secolul I, Cezar Augustus. Plimbarea prin vechile strazi inguste, cu pavaj roman, ale orasului, va incanta privirea cu cladiri medievale si renascentiste.

Rovinj, cel mai „fotogenic” oras de pe Mediterana, odata un sat pescaresc, astazi un resort turistic. La 40 de km de Pula, Rovinj era cunoscut ca fiind orasul cu climat favorabil si benefic. Astazi oamenii sunt mandri de acesta traditie veche si se lupta inca sa pastreze titlul de „oras sanatos”...restul fiind meritul naturii. Atmosfera medievala a orasului si caldura Mediteraneana incanta vizitatorii. Intoarcere la hotel. Cina si cazare hotel Esplanade Crikvenica 3***.

 

Ziua 5 Parcul National Plitvice

Mic dejun. Excursia continua cu vizitarea Parcului National Plitvice. Complexul Plitvice din Croatia a fost declarat parc national inca din anul 1949, reprezentand cea mai veche rezervatie naturala din sud-estul Europei, vizitata anual de aproape 1 milion turisti, iar in anul 1979 parcul Plitvice a fost preluat pe lista patrimoniului mondial UNESCO. Daca va intrebati de ce peste un million de oameni vin aici in fiecare an, din toate colturile lumii, va invitam sa va pregatiti aparatele foto si camerele de filmat si sa vizitati unul dintre cele mai spectaculoase si mai salbatice locuri din Europa. Acesta minune naturala cu 16 lacuri terasate inconjurate de munti si vegetatie luxurianta va taie pur si simplu rasuflarea.Intoarcere la hotel. Cina si cazare hotel Esplanade Crikvenica 3***.

 

Ziua 6 Venetia

Mic dejun. Astazi va propunem o Excursie optionala la VENETIA in care vom vizita: Bazilica San Marco, Palatul Dogilor, Turnul cu orologiu, Puntea Suspinelor. Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi de suveniruri sau plimbari individuale. Tarif: 50 Euro/persoana (minim 25 platitori) si include: transport autocar, taxe de drum, taxa check point, ghid insotitor. Seara, intoarcere la hotel. Cina si cazare hotel Esplanade Crikvenica 3***.


Ziua 7 Ljiubliana – Graz - Viena

Mic dejun. Excursia continua spre Slovenia unde vom vizita in cadrul unui tur panoramic capitala Ljiubliana. Tur de oras panoramic Ljiubliana. Ne vom continua drumul spre Viena, nu inainte de a face un popas in Graz pentru un scurt tur panoramic. Sosire la Viena in cursul serii. Cazare hotel 3*** Viena.

 

Ziua 8 Viena - Budapesta

Mic dejun. Tur de oras Viena panoramic si pietonal: Celebrul Ring Vienez: Opera de Stat, MAK, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Fosta resedinta de iarna a imperiului Habsburgic, Palatul Imperial Hofburg, Parlamentul, Primaria, si Burgtheater. Apoi plimbare pe jos in centru istoric: Palatul Hofburg – fosta resedinta a Imparatului Franz Josef si a imparatesei Sisi, Catedrala Sf.Stefan, etc. Dupa amiaza excursia continua spre Budapesta. Tur de oras panoramic: Opera,  PiaĊ£a Eroilor, Parlamentul, podurile de peste Dunare, Insula Margareta, Palatul regal, Catedrala regala de incoronare (Matei Corvin), Bastionul Pescarilor. Seara, optional, Croaziera si cina romantica pe Dunare: welcome drink, 2 preparate calde, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare (Tarif: 30 Euro/persoana, minim 25 platitori, transfer inclus). Cazare hotel 3*** Budapesta.

 

Ziua 9 Budapesta - Bucuresti

Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire seara, tarziu, in functie de formalitatile vamale.

 

Tarif special : 399 Eur de persoana loc in camera dubla

Supliment SGL: +120 Euro

Reducere copii 2-11,99 ani: -100 Euro/copil/perioada (in camera cu 2 adulti)

 

Date de plecare:

  • 13 Aprilie – Excursia de Paste
  • 09 Mai
  • 09 Iunie
  • 08 Octombrie

 

Pachetul include:

·     8 nopti cazare cu mic dejun hoteluri 3*** conform programului

·     5 cine (demipensiune) la hotel in Croatia

·     Tururi de oras la Budapesta, Viena, Graz, Ljiubliana, Zagreb

·     Tur pietonal in Opatija

·     Excursie la Pesterile Postojna

·     Turul Peninsulei Istria: Pula & Rovinj

·     Excursie la Parcul National Plitvice

·     Transport cu autocar propriu clasificat 4****

·     Taxele de parcari si autostrazi

·     Ghid insotitor din partea agentiei

 

Transferuri gratuite din provincie, dus-intors:

  • Ruta 1. Constanta-Medgidia-Cernavoda-Slobozia-Bucuresti
  • Ruta 2. Iasi-Roman-Bacau-Brasov
  • Ruta 3. Pitesti–Bucuresti

 

Nu sunt incluse:

·     asigurarea medicala

·     intrarile la obiectivele turistice din program: Postojna, Parcul National Plitvice

·     excursia optionala la Venetia: 50 Euro/persoana (minim 25 de platitori)

 

Grup minim: 40 de platitori

Rezerva online

CIRCUIT CROATIA-AUSTRIA